Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Salzgitter

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Salzgitter zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Salzgitter mini-gids

Autoverhuur Salzgitter

Autohuur Salzgitter

Salzgitter, die ongeveer. 106.000 inwoners (2008), gelegen net ten noorden van het centrum van Duitsland – in Neder-Saksen.Innerste rivier stroomt door het zuidelijke deel van de stad en verbindt het met de 325 km lange Mittellandkanaal, die loopt het hele land, die op zijn beurt wordt geassocieerd met een aantal van de belangrijkste rivieren van Duitsland en waterwegen.

Onder 2 De Tweede Wereldoorlog waren er verschillende concentratiekampen in en rond Salzgitter, en grote delen van de stad werd verwoest door geallieerde bombardementen. Zo, veel van de oude gebouwen in het historische centrum, de Altstadt, vernietigd. Een van de belangrijkste attracties is bewaard gebleven – Renaissance kasteel Salda (gelegen in het plaatsje met dezelfde naam), gebouwd in 1608.   Het was ook de stad belangrijkste bezienswaardigheid, totdat het 13.73 meter hoge sculptuur “Turm waar Arbeit” is in het centrum van de stad in 1995 geplaatst.

Een beetje buiten de Salzgitter zijn verschillende historische locaties – vooral de imposante Schloss Ringelheim, oorspronkelijk een klooster dat dateert uit 900 na Christus. De Palace complex omvat ook een barokke kerk uit 1694. Anders, het middeleeuwse kasteel Lichtenberg populaire bestemmingen.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Hannover-Langenhagen , die is gelegen op 55 km ten noordwesten van Salzgitter.

Nederlands