Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Schweinfurt

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Schweinfurt zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Schweinfurt mini-gids

Autoverhuur Schweinfurt
Autohuur Schweinfurt – Foto: © Dr. Volkmar Rudolf

Schweinfurt, die ongeveer. 55.000 inwoners (2008), gelegen in de regio Unter Franken in Beieren in Duitsland. De geschiedenis van de stad begon in 700, en in de jaren na 1200, het werd opgetrokken een muur met poorten en torens rond het centrum. Delen van deze muur is bewaard gebleven.

Schweinfurt is aangetast door de oorlog schade meerdere malen in de geschiedenis – gedurende de laatste 2 De Tweede Wereldoorlog. Maar de stad heeft verschillende historische bezienswaardigheden te pronken. Een daarvan is het oude stadhuis in gotische stijl (bouwjaar 1570 tot +1.572) een van de bekendste is.Vermeld moeten ook meer   mooie kerken – met inbegrip vanSt. Johannes Kirche (1554-1962) en het Heilig Geist Kirche (1806).

De stad heeft ook enkele interessante musea – waaronder Museum Georg Schäfer, die is gespecialiseerd in de 1800-eeuwse kunst uit het Duits-sprekende landen.

In het centrum van Schweinfurt, is er een grotere auto-free winkelen – Markthalle – en dat is zeer populair onder zowel bezoekers als bewoners.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Neurenberg Airport, ligt 120 kilometer ten zuidoosten van Schweinfurt.