Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Solingen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Solingen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Solingen mini-gids

Autoverhuur Solingen
Autohuur Solingen

Solingen is gelegen in West- Duitsland – Noord-Rijnland-Westfalen, is een stad met ca.165.000 inwoners (2008). Het heeft de status van stad hebben sinds begin 1400 – maar de oude middeleeuwse stad werd volledig verwoest tijdens de geallieerde bombardementen in 1944.

Solingen wordt vaak genoemd de “Knife City”, want voor vele jaren is bekend om zijn vervaardiging van messen, scharen, scheermesjes – en het zwaard.Sword-produktie vond plaats op een grote schaal hier in de Middeleeuwen, en twee de degens kruisen merk nog wapenschild.

De mooiste kerk van Sint-Gen Soli Clemenskirche – een kathedraal met een dubbele toren, gebouwd in 1890-1892 in neo-gotische stijl, geïnspireerd op de beroemde kathedraal van Keulen. Anders, de meest beroemde attractie Schloss Burg (oorspronkelijk uit 1100), gelegen net buiten het centrum. Het is de grootste gereconstrueerde middeleeuwse kasteel in Nordhrein-Westfalen.

Onder de musea is het Deutsches Museum Klinge de meest populaire. Er is een speciaal museum van zwaarden, messen en stalen bestek van alle rassen. Het monumentale hoofdgebouw is een voormalig klooster.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Keulen / Bonn Airport, ligt 33 km ten zuiden van Solingen.