Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Speyer

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Speyer zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Speyer mini-gids

Autoverhuur Speyer
Autohuur Speyer

Speyer, waar ca. heeft. 50.000 inwoners (2008), gelegen aan de Rijn in het zuidwesten van Duitsland – in de deelstaat Rijnland-Palts.De stad is voor het eerst genoemd in 496 ADKr is en riep toen Spira – maar al tien jaar f.Kr. Er was een Romeinse militaire installaties hier.

Speyer is vooral bekend om haar indrukwekkende kathedraal – Kaiser-und zu Speyer Mariendom – en dat is de grootste Romaanse kathedraal. Het was begonnen in 1030 en geopend in 1061. 40 jaar later werd het uitgebreid. Grote delen van de kerk werd verwoest in 1689 tijdens de oorlog met Frankrijk, maar herbouwd in de tweede helft van 1700.Zij heeft sinds 1981 al op de UNESCO World Heritage List.

Een andere belangrijke bezienswaardigheid in Speyer Das Technik-Museum. Het werd geopend in 1991 en omvat een verzameling van vliegtuigen – waaronder een Boeing 747 en Antonov An-22. Daarnaast vindt u hier een 44 meter lange onderzeeër, verschillende locomotieven en een aantal andere technische hulpmiddelen.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is de luchthaven van Frankfurt, ligt 110 km ten noorden van Speyer.