Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Tangermünde

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Tangermünde zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Tangermünde mini-gids

Autoverhuur Tangermünde

Autohuur Tangermünde

Tangermünde is een klein stadje met ongeveer 10.000 uit te nodigen te organiseren (2008), gelegen in het noordoosten van de Duitse deelstaat Saksen-Anhalt – waar de rivieren de Elbe en Tanger te voldoen. De stad is voor het eerst genoemd in schriftelijke bronnen in 1009 – en werd later lid van de Hanze.

Tangermünde is vooral bekend om zijn buitengewoon goed bewaard gebleven middeleeuwse architectuur – met inbegrip van de bijna volledig intact stadsmuur uit de 1300’s. Onder de andere attracties zijn onder andere cijfers 1300 Burg Tangermünde (ook wel Schloss Tangermünde), het prachtige stadhuis uit 1430 (Rathaus Tangermünde) – en de kerken van St. Elisabeth Kapelle (Salzkirche) uit de jaren 1400 en St. Stephanskirche, waar de oudste deel is van 1188

In de oude stad (Altstadt), zijn er ook een aantal torens, waar de meest bekende is de unieke – 24 meter hoog – Eulenturm. Onderste deel van deze is gebouwd ca. 1300, terwijl het bovenste gedeelte (met de achthoekige vorm) werd toegevoegd in 1460’s.

Er zijn verschillende andere interessante musea in Tangermünde die samen het document van de verschillende aspecten van de geschiedenis.

Dichtstbijzijnde internationale vliegveld is Berlijn-Tegel Airport , gelegen 137 km oosten van Tangermünde.

Nederlands