Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Wiesbaden

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Wiesbaden zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Wiesbaden mini-gids

Autoverhuur Wiesbaden

Autohuur Wiesbaden

Wiesbaden is een stad van circa 285.000 inwoners (2008), gelegen in het westelijke deel van Duitsland .De stad is de hoofdstad van de deelstaat Hessen – ondanks het feit dat de nabijgelegen stad Frankfurt am Main, is aanzienlijk groter.Wiesbaden oorsprong kan worden gedateerd tot jaar 6 ADKr., Toen de Romeinen er een fort gebouwd.

De stad middeleeuwse centrum van de stad werd verwoest door twee grote branden in 1500. Het oudste gebouw, die nog overleeft – en dat is een belangrijke attractie – het Oude Stadhuis (gebouwd in 1610). Anders, Schlossplatz een centraal punt in de binnenstad centrum. Deze historisch belangrijke plein is omringd door een serie monumentale 1800-eeuwse gebouwen. De meest dominante is Marktkirche 1850 (de stad het hoogste gebouw, waar de spits stijgt 1992 meter boven de grond) en het City Palace – een paleis rond 1840 gebouwd voor hertog Wilhelm I van Nassau.

Er zijn ook verschillende gebouwen in Wiesbaden kan worden gerelateerd aan de hertog van Nassau familie – in de eerste plaats Erbprinzpalais (1813-1917) in de Wilhelmstrasse en Scloss Biebrich (1702), ligt 4.5 km ten zuiden van het centrum (nabij de oevers van de Rijn).

Page 2 De Tweede Wereldoorlog, is er sprake van een aanzienlijke Amerikaanse militaire aanwezigheid in Wiesbaden – die zijn sporen heeft achtergelaten op de stad.Iets uit het midden, namelijk het hoofdkwartier van 1 Armored Division, en gedurende vele jaren heeft het Europese hoofdkantoor van U. S. Air Force (militaire luchthaven Wiesbaden-Erbenheim) is hier gevestigd.

De dichtstbijzijnde luchthaven is civiele Frankfurt International Airport , ligt 30 km ten oosten van Wiesbaden.

Nederlands