Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Wittenberg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Wittenberg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Wittenberg mini-gids

Autoverhuur Wittenberg

Autohuur Wittenberg

Wittenberg heeft ca. 50.000 inwoners (2008) en is gelegen in het oosten van Duitsland aan de Elbe – in het bijzonder in de deelstaat Saksen-Anhalt.De officiële naam van de stad Lutherstadt Wittenberg, want het was hier dat Martin Luther in 1517, brak hij zijn beroemde 95 stellingen tegen de aflaat handel op de deur van de kerk te Schlosskirche. Samen met de geboorteplaats van Luther, Lutherstadt Eisleben, Wittenberg is een plaats op de UNESCO World Heritage List.

meest bekende attractie is Schlosskirche Wittenberg. Het werd gebouwd in 1489 – en heeft een bijzondere positie ten opzichte van Martin Luther en de Reformatie in 1500. Diverse bekende namen uit de wereld kunst is ook gekoppeld aan Wittenberg – met inbegrip van Albrecht Dürer (1471-1528) en Cranach de Luch (1.472 tot 1.551). Beide hebben bijgedragen aan de inrichting van Schlosskirche – en Cranach oude werkplaats en atelier – Cranach-Haus – is bewaard gebleven en is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Ook het klooster waar Luther was een monnik voordat hij brak met de katholieke Kerk – Lutherhaus (vermeld 1504-07) – is een populaire toeristische attracties.

Van Wittenberg vele andere historische sites, worden de volgende genoemd: het Oude Raadhuis (1523), Stadtkirche (1400) en Melanchtonhaus (1536). Een speciale constructie van nieuwere datum is Hundertwasser-Schule – voltooid in 1999 na de wereldberoemde “natuur” architect Friedensreich Hundertwasser tekeningen

Dichtstbijzijnde grote luchthaven Leipzig / Halle , gelegen 57 km ten zuidwesten van Wittenberg.

Nederlands