Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Wuppertal

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Wuppertal zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Wuppertal mini-gids

Autoverhuur Wuppertal
Autohuur Wuppertal

Wuppertal, die ongeveer. 360.000 inwoners (2008), is een relatief “nieuwe” stad in de West- Duitse staat van Nordhrein-Westfalen.Wuppertal is ontstaan toen een aantal kleinere steden in het zuiden van het Ruhrgebied – langs de rivier de Wupper – zijn samengevoegd.

De stad’s meest bekende herkenningspunt is het onderscheidend vliegbaan – een monorail, waar auto’s hangt in een speciaal geconstrueerde pad 12 voet boven de rivier de Wupper, die de trein langs een traject van meer dan 13 km volgt. “Wuppertaler Schwebebahn” werd gebouwd als het begin als het einde van 1890 jaar en is – naast een belangrijk vervoermiddel in de stad – ook een grote attractie.

Anders, Stadthalle Wuppertal aangehaald als een belangrijke attractie. Het is een monumentaal pand in nyklasissistisk stijl, die werd voltooid in 1900 – en als zodanig bevat een concertzaal bekend om zijn uitstekende akoestiek. Onder de musea zijn Wuppertal Uhrenmuseum genoemd afzonderlijk. Er is een speciaal museum voor horloges / klokken uit verschillende historische tijdperken.

Voor meer gezinsvriendelijke attracties is de dierentuin Zoo Wuppertal is een populaire toeristische bestemmingen, waar vandaag de dag zijn er ongeveer 5000 dieren.Het was al opgericht in 1880.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Dusseldorf Airport, ligt 27 km ten westen van Wuppertal.