Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Ambato

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ambato zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ambato mini-gids

Autoverhuur Ambato
Autohuur Ambato

Behoort tot de provincie Tungurahua Ambato, waar het is de provinciale hoofdstad. De stad is centraal gelegen in Ecuador, ongeveer 110 km van de hoofdstad Quito.Ambato is gelegen aan de oevers van de rivier Ambato en aan de voet van de uitgedoofde vulkaan Chimborazo. De stad is beroemd voor de productie van goederen, zoals textiel, en heet “Ecuador’s Garden” vanwege de rijke boomgaarden aan de rand van de stad. Ambato werd opgericht in 1698, en de bevolking is nu iets meer dan 350, 000 (2007).

Als u in Ambato op maandag, moet men een bezoek brengen aan de markt, die is de grootste afzetmarkt in het land. In februari, carnaval en festival gehouden in het Engels heet Festival van vruchten en bloemen. La Catedral is een van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad en werd gebouwd in de jaren 1950. Op dezelfde plaats is een aantal kathedralen sinds de jaren 1600, maar deze zijn vernietigd in de aardbevingen.

Chachoán Airport is een luchthaven die vluchten binnen biedt het land en ligt op ca.. 20 km buiten de Ambato