Autoverhuur Ecuador

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Ecuador

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ecuador zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ecuador mini-gids

Autoverhuur Ecuador
Autohuur Ecuador

Ecuador is gelegen in het noordwesten van Zuid-Amerika – het recht op de evenaar, en heeft 14,6 miljoen inwoners (2009). Het land kustlijn aan de Stille Oceaan in het westen, grenzend aan Colombië in het noorden en Peru in het oosten en zuiden.Het land omvat ook de Galápagos Eilanden in de Stille Oceaan, ligt 1000 km ten westen van het vasteland.

Het landschap bestaat grofweg uit de hooglanden in het noorden, de kustgebieden in het westen, en tropische regenwouden in het oosten. Het hoogste punt is Chimborazo, dat is 6267 m. Ecuador heeft een tropisch klimaat in de laaglanden van de Pacific Coast, een gematigd klimaat in de hooglanden.

De hoofdstad Quito ligt in het noorden van de Hooglanden – 2800 meter – en heeft ongeveer 1,4 miljoen inwoners.Quito is de tweede grootste stad van Ecuador na Guayaquil.

Het is gelegen aan de voet van de actieve vulkaan Pichincha, en van het centrum kan de kabelbaan nemen “TelefériQo” tot een uitkijkpunt op de vulkaan de oostzijde.Oude Stad in Quito zijn vermeld als een UNESCO World Heritage List, met veel goed bewaard gebleven historische kerken en gebouwen.

Het land is de grootste stad Guayaquil, gelegen op 250 km ten zuidwesten van de hoofdstad. De stad heeft 2,6 miljoen inwoners (2009), en ligt vlak bij de Pacifische kust. Guayaquil is het land de belangrijkste haven, en is ook een belangrijk handelscentrum.

Andere belangrijke steden in Ecuador: Cuenca, Ambato, Portoviejo, Machala en Loja.

Ecuador heeft verschillende internationale luchthavens. Het meest drukke is Mariscal Sucre International Airport (de hoofdstad Quito), en Jose Joaquín Olmedo International Airport (op Guayaquil).

Zoek en vind een leieil in Ecudador vandaag door via de zoekmachine hierboven. De bestelling wordt gedaan in drie eenvoudige stappen en duurt niet langer dan 5 minuten

Autoverhuur bestemmingen