Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Machala

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Machala zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Machala mini-gids

Autoverhuur Machala
Autohuur Machala

Machala is een stad die behoort tot de provincie El Oro, West- Ecuador. Machala is bijna geheel in het zuiden aan de westkust, waar het land grenst aan de Stille Oceaan, en het gebied voorhaven is gelegen in Puerto Bolivar, gelegen ca. 7 km ten zuiden van Machala. Deze steden lozen in de Golf van Guayaquil, dat is ongeveer 140 km de grootste stad van het land, Guayaquil, gelegen in het binnenste deel van de baai. Machala is genaamd “The World’s bananen kapitaal” vanwege zijn belangrijke rol als een banaan exporteur. In 2007 lag de bevolking van bijna 200 000

De bijnaam “The World’s bananen kapitaal” wordt ondersteund door een standbeeld van een man met een banaan cluster dat op de hoofdweg ligt net buiten het centrum van de stad. Isla del Amor, die liefde eiland betekent, is een beroemde bezienswaardigheid in de omgeving met een indrukwekkende vogels leven.Geïnteresseerden kunnen huren van een kano en bezoek het eiland voor het oog van de reis of om de vogels te bestuderen. In september, de wereldberoemde schoonheidswedstrijd en het festival Mundial Reina del Banano plaats.

Het is een kleine luchthaven in Machala genaamd Machala / Gen Serra Airport.