Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Quito

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Quito zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Quito mini-gids

Autoverhuur Quito
Autohuur Quito

Quito is de hoofdstad van Ecuador en heeft een centrale ligging in het noordelijke deel van het land.Het is gelegen in een weelderige vallei aan de voet van de vulkaan Pichincha. Quito ligt op 20 km ten zuiden van de evenaar ligt, maar vanwege de hoogte, het is een aangenaam klimaat in de hoofdstad. Dit is de tweede grootste stad van Ecuador, en in 2008 de bevolking werd gemeten op bijna 1 400 000 De stad werd gesticht door de Spanjaarden in 1534, het maken van Quito naar oudste hoofdstad van Latijns-Amerika.

Hoewel het gebied is onderworpen aan sterke aardbevingen herhaaldelijk, zijn er vele historische bezienswaardigheden hier. Quito werd gesticht op de Inca ruïnes en de oude stad is een beroemde bezienswaardigheid in de Plaza de la Independencia en de kathedraal vanaf het jaar 1500. In 1978 was dit de eerste stad die was genoteerd op de UNESCO-lijst van werelderfgoed. Quito beschikt over botanische tuinen en musea in aanvulling op de kabelbaan omhoog de vulkaan Pichincha.

Mariscal Sucre International Airport ligt op ca. 8 km buiten de stad.