Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Hurghada

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Hurghada zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Hurghada mini-gids

Autoverhuur Hurghada
Autohuur Hurghada

Hurghada is een badplaats gelegen ten oosten van Egypte grenst aan Zee westelijke oever van de Rode.Het is ongeveer net zo ver van Caïro, het is om de grens tussen Egypte en Soedan. In 2008 heeft de bevolking was ca. 95 000, maar het is pas de laatste jaren dat de stad is gegroeid. Voorheen was dit een kleine fiskerby, maar woont nu in Hurghada toerisme.

Rode Zee heeft een aangename, warme temperatuur, waardoor het leefbaar voor de vele exotische vissen. Ook zijn er verschillende koraalriffen en zowel amateur-als professionele reizen hier om te snorkelen en duiken, is dat hovedbeskjeftigelsen in de stad. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor windsurfen, vissen en zonnen op het uitnodigende strand. Hurghada is bekend om het nachtleven en er zijn vele bars en clubs om uit te kiezen. Veel van de grotere hotels hebben een eigen strand gebieden, dierentuinen en zwembad.¨

Hurghada International Airport vluchten naar Europa en in het binnenland. De luchthaven ligt ongeveer 5 km buiten het stadscentrum.