Autoverhuur Egypte

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Egypte

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Egypte zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Egypte mini-gids

Autoverhuur Egypte
Autohuur Egypte

Egypte is een Arabische republiek in Noord-Oost-Afrika – en deels in de Zuidwest-Azië (vanwege de geografische ligging van het Sinaï-schiereiland). Egypte heeft 83 miljoen inwoners (2009) en wordt begrensd door Libië, Soedan, de Gazastrook en Israël. Het land heeft kustlijn langs de Middellandse Zee in het noorden en de Rode Zee in het oosten. De rivier de Nijl, die wordt beschouwd als de langste ter wereld, stroomt door Egypte.

Egypte is grotendeels woestijn landschap op zowel de oost-en westzijde van de Nijl – die woestijn omvat delen van de Sahara woestijn en de Libische.Het land heeft ook woestijnklimaat, met hete, droge zomers en milde winters.

Hoofdstad Caïro is land gelegen ten noordoosten van de en heeft 16 miljoen inwoners (2009).Cairo is de grootste stad van Afrika – en het centrum voor leren, cultuur en commercie. Het westelijk deel van de regering van de stad gebouwen en moderne architectuur, terwijl aan de oostzijde zijn verschillende monumenten – met inbegrip van de oude moskeeën.

De buurt van Cairo kunt u de wereldberoemde Piramiden van Gizeh, met een Sphinx, Grote Piramide van Gizeh en Khafrepyramiden.

Andere belangrijke steden in Egypte is Alexandria, Luxor, Sharm el Sheik, Port Said, Suez en Assioet.

Sharm el Sheik ligt aan de Rode Zee – in het bijzonder, op de zuidpunt van het Sinaï-schiereiland – en is een populaire badplaats voor toeristen.Hier zijn uitnodigende zandstranden, kristalhelder water en luxe hotels.

Het land is de drukste luchthaven van Cairo International Airport, ligt 22 km ten noordoosten van de hoofdstad.

Wij bieden een brede selectie van autoverhuur in Egypte uit de begroting van auto’s tot luxe auto’s, cabrio’s en 4-hjulstrekkere.

Populaire bestemmingen

[vc_basic_grid post_type=”ids” max_items=”10″ style=”all” items_per_page=”10″ show_filter=”” element_width=”2″ gap=”30″ orderby=”date” order=”DESC” filter_source=”category” filter_style=”default” filter_align=”center” filter_color=”grey” filter_size=”md” button_style=”rounded” button_color=”blue” button_size=”md” arrows_design=”none” arrows_position=”inside” arrows_color=”blue” paging_design=”radio_dots” paging_color=”grey” loop=”” autoplay=”-1″ item=”12106″ grid_id=”vc_gid:1432875533383-ab233ab9-0093-7″ include=”15003″]