Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kairo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kairo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kairo mini-gids

Autoverhuur Kairo
Autohuur Kairo

Cairo is de hoofdstad van Egypte ligt in de noordoostelijke hoek van het Afrikaanse continent.Cairo is de grootste stad in Noord-Afrika en het Midden-Oosten, en de bevolking wordt geraamd op bijna 7,8 miljoen (2007). Cairo is gelegen in het noordoosten, nabij de Nijl is een van de langste rivieren ter wereld. De stad wordt beschouwd als een groot cultureel centrum worden.

Als u geïnteresseerd bent in de geschiedenis, Cairo is de plaats om te gaan. Cairo werd gesticht in 900, maar het verhaal gaat nog verder terug in de tijd. De meest beroemde piramides van de wereld, de piramides van Gizeh en de stad is meer dan 4000 jaar oud. Ook de beroemde Sphinx ligt in Giza, gelegen ten westen van Cairo.In de oude stad van Caïro met zijn smalle straatjes en mooie gebouwen, een beroemde attractie, die het district Islamitisch Cairo is.

Cairo International Airport is de drukste luchthaven in Egypte en de tweede drukste in Afrika. De luchthaven ligt op ca.. 15 km buiten de stad.