Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Kairo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kairo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kairo mini-gids

Autoverhuur Kairo

Autohuur Kairo

Cairo is de hoofdstad van Egypte ligt in de noordoostelijke hoek van het Afrikaanse continent.Cairo is de grootste stad in Noord-Afrika en het Midden-Oosten, en de bevolking wordt geraamd op bijna 7,8 miljoen (2007). Cairo is gelegen in het noordoosten, nabij de Nijl is een van de langste rivieren ter wereld. De stad wordt beschouwd als een groot cultureel centrum worden.

Als u geïnteresseerd bent in de geschiedenis, Cairo is de plaats om te gaan. Cairo werd gesticht in 900, maar het verhaal gaat nog verder terug in de tijd. De meest beroemde piramides van de wereld, de piramides van Gizeh en de stad is meer dan 4000 jaar oud. Ook de beroemde Sphinx ligt in Giza, gelegen ten westen van Cairo.In de oude stad van Caïro met zijn smalle straatjes en mooie gebouwen, een beroemde attractie, die het district Islamitisch Cairo is.

Cairo International Airport is de drukste luchthaven in Egypte en de tweede drukste in Afrika. De luchthaven ligt op ca.. 15 km buiten de stad.

Nederlands