Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bournemouth

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bournemouth zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bournemouth mini-gids

Autoverhuur Bournemouth
Autohuur Bournemouth

Bournemouth is een stad volledig in het zuiden van Engeland. Het is gelegen in het graafschap Dorset, grenzend aan het Engels Kanaal naar het zuiden. Bournemouth is opgericht in 1810, en in 2008 was de bevolking van iets meer dan 160 000 Vanaf het midden van de jaren 1800, werd de stad een populaire zwem-en recreatieve plaats. Bournemouth woont vooral op het toerisme, want het klimaat is de warmste maand in Engeland en heeft meer zon dagen.

Het is veel meer te zien en te doen in Bournemouth dan een uitnodigende strand en de stad is bekend om de vele bloemen tuinen en het prachtige kasteel. De auteur Mary Shelley is begraven op het kerkhof en de stad biedt vele musea en activiteiten. De hele familie kan genieten van het Oceanium, een groot aquarium of bekijk Bournemouth van boven in een grote ballon.

Bournemouth Airport ligt op ca.. 7 km buiten het centrum en in 2008 uitgeroepen tot beste luchthaven in Engeland en de derde beste in de wereld.