Autoverhuur Engeland

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Engeland

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Engeland zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Engeland mini-gids

Autoverhuur Engeland
Autohuur Engeland

Engeland is gelegen in het zuidoostelijke deel van het Verenigd Koninkrijk (officieel: Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland ), en is het grootste en meest bevolkte land op het eiland.Engeland heeft 51 miljoen inwoners (2008), grenzend aan Schotland in het noorden en Wales in het westen.Het land heeft ook kustlijn langs de Noordzee, de Ierse Zee, het Engels Kanaal, de Keltische Zee en het Kanaal van Bristol.

Het landschap in Engeland is over het algemeen gekenmerkt door laagland, maar in het noorden en noordwesten hooglanden iets. De hoogste berg is Scafell Pike – gelegen 987 m. Ten zuidwesten van het land is ruig zandsteen en granittplatåer.

Engeland heeft een mild, gematigd klimaat met een veranderende weersomstandigheden. Vaak wordt het klimaat gekenmerkt door een hoge luchtvochtigheid.

De hoofdstad en de wereldstad Londen heeft 7,5 miljoen inwoners (ongeveer 12 miljoen in stedelijk gebied), gelegen naast de rivier de Thames in het zuidoosten van Engeland.De stad is een van de belangrijkste politieke, economische en culturele centra in de wereld. Londen heeft vele wereldberoemde bezienswaardigheden, zoalsBuckingham Palace, Londen Bridge, het Europees Parlement, de Big Ben, Londen Eye en het British Museum, om maar een paar te noemen.

.Een aantal van deze steden hebben internationale luchthavens.

Londen Heathrow Airport is het grootste en drukste internationale luchthaven in het Verenigd Koninkrijk.De luchthaven ligt 24 km ten westen van centraal Londen.

De hoofdstad heeft ook de kleinere luchthavens Londen City Airport, Londen Stansted Airport en Londen Gatwick Airport.

Via Autohurengids.nl kunt u bestellen van een auto op de bovenstaande luchthavens en op de meeste grote steden en resorts. Boek goedkope autoverhuur vandaag.