Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Brighton

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Brighton zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Brighton mini-gids

Autoverhuur Brighton
Autohuur Brighton

Brighton is een vaak bezochte kustplaats in het graafschap East Sussex in Engeland. De stad ligt ten zuiden van het land gelegen, in de buurt van het Engels Kanaal.De hoofdstad Londen is ca. 80 km ten noorden van Brighton.De stad is een van de grootste badplaatsen van Engeland en is een populaire badplaats sinds de 1700.De bevolking binnen de stadsgrenzen werden gemeten van bijna 140 000 in 2007.

Het klimaat is er warm met veel zon, en tegen het einde van de 18e eeuw begon rijk en ziek om naar Brighton te gaan vanwege het weer en de frisse zeelucht. De site groeide uit tot een exclusief resort, met name na George IV hier verplaatst. Royal Pavilion is een prachtige en exotische gebouw dat werd opgericht door George IV, en er zijn mogelijkheden voor rondleidingen. Naast de vele musea, het is ook hier een aquarium, Brighton Sea Life Centre.

De dichtstbijzijnde luchthaven voor passagiers en vliegroute is Londen Gatwick Airport. Het duurt ongeveer 45 minuten te rijden naar de luchthaven van Brighton.