Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Burnley

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Burnley zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Burnley mini-gids

Autoverhuur Burnley
Autohuur Burnley

Burnley is een stad in het graafschap Lancashire in Engeland. County ligt aan de westkust van Noord-Engeland, terwijl Burnley is gelegen ten oosten van Lancashire.Calder en rivieren rivier River Brun draaien hier samen, en het is ongeveer 18 km naar de stad Blackburn in het westen. Het is ca. 35 km van Manchester gelegen ten zuiden van Burnley.De bevolking wordt geschat op meer dan 70, 000 (2007).

In de jaren na 1200 Burnley kreeg toestemming om de markt te houden, en aan het eind van 1700 had de stad enorm, omdat van haar belangrijke rol in de katoen-industrie uitgebreid. Vandaag de dag zijn er diverse historische gebouwen in de stad, waaronder de middeleeuwse Towneley hal die een museum en een galerie huizen. In aanvulling op de lokale brouwerij Moorhouse’s uit 1865, beperkt de gemeente met meer festivals Nationale Burnley Blues Festival, dat is een van ’s lands grootste.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven is Leeds Bradford International Airport, ligt op ongeveer 40 km buiten Burnley. De luchthaven biedt vluchten aan naar veel verschillende landen.