Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Cambridge

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cambridge zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cambridge mini-gids

Autoverhuur Cambridge
Autohuur Cambridge

Cambridge is een stad en het administratieve centrum in het graafschap Cambridgeshire. De provincie ligt in het oosten in het zuidelijke deel van Engeland, terwijl de stad is gelegen in het zuiden van de provincie.De rivier de Cam stroomt door de stad en de bewoners werden gemeten op meer dan 120, 000 (2008) binnen de stadsgrenzen. Cambridge was gecharterd in 1207 en is een van de oudste steden van het land.

Cambridge is vooral beroemd omdat hij een universitaire stad en de universiteit van Cambridge zijn op een na oudste universiteit van Engeland en de vierde oudste. De universiteit werd opgericht in de jaren 1200 en universitaire gebouwen zijn historische en statige. Veel van de stad draagt het stempel van de Middeleeuwen, zoals straten en bruggen. Er is veel om naar Cambridge, niet alleen musea, tentoonstellingen en historische gebouwen. Er zijn verschillende theaters, concertzalen en festivals, met inbegrip van een Shakespeare-festival, jazz festival en bierfestival.

Londen Stansted Airport is het dichtstbijzijnde vliegveld naar Cambridge en is gelegen ca. 50 km ten zuiden.Andere belangrijke luchthavens zijn ook op rijafstand van de stad zoals Londen Gatwick en Heathrow.