Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Coventry

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Coventry zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Coventry mini-gids

Autoverhuur Coventry
Autohuur Coventry

Coventry eigendom van het graafschap West Midlands die centraal ligt in de zuidelijke helft van Engeland. Coventry ligt op ca.. 100 km ten noordwesten van de stad Oxford en meer dan 150 km ten noordwesten van de hoofdstad Londen. De stad is de negende grootste in Engeland en de elfde grootste in het Verenigd Koninkrijk, en de bevolking werd gemeten op bijna 310 000 in 2008.

Lady Godiva, die zogenaamd naakt door de stad reed, een benedictijnenklooster stichtte met haar man in 1043 Buiten de poorten zich ontwikkeld tot een markt die uitgroeide tot een stad. In de Middeleeuwen een belangrijke stad Coventry, omdat van de textielproductie, maar veel van de oude stad werd verwoest tijdens de 2e De Tweede Wereldoorlog. De moderne Coventry biedt veel activiteiten en feesten, waaronder het familierecht festival Godiva Festival en International Jazz Festival.

Na die Coventry Airport moest stilgelegd in december 2009, de Birmingham International Airport de dichtstbijzijnde luchthaven. Birmingham International Airport ligt op ca.. 15 km buiten van Coventry en was de zesde drukste luchthaven in het Verenigd Koninkrijk in 2007.