Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Exeter

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Exeter zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Exeter mini-gids

Autoverhuur Exeter
Autohuur Exeter

Exeter is een stad en hoofdstad van het graafschap Devon Engels, gelegen in het zuidwesten van Engeland. De stad ligt in het zuiden, de rivier de Exe stroomt in het Engels Kanaal. In 2008, het aantal mensen naar schatting meer dan 113 000 Exeter is een oude stad en vanwege de ontdekking is dacht dat het een werkende gemeenschap hier sinds het jaar 250 voor Christus Kr.

Exeter is een cultureel centrum dat veel te bieden heeft, maar het is vooral een historische stad. Veel van de oude stad werd verwoest tijdens de 2e De Tweede Wereldoorlog, maar veel werd later herbouwd. Het meest bekende gebouw is de prachtige kathedraal uit de jaren na 1200. De stadsmuur is ook een populaire attractie en komt voornamelijk uit de 800’s, maar er zijn ook resten van een Romeinse stadsmuur. Van de activiteiten van Exeter Film Festival, zomerfestival en themapark Crealy Great Adventure Park.

Exeter International Airport ligt ongeveer 9 km buiten het stadscentrum.