Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Ipswich

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ipswich zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ipswich mini-gids

Autoverhuur Ipswich
Autohuur Ipswich

Ipswich is gelegen in het zuidoosten van Engeland en is de hoofdstad van het graafschap Suffolk.De stad is al lang een belangrijke haven ligt aan de rivier Orwell, ongeveer 20 km van de monding in de Noordzee. Ipswich hebben voorwerpen van aardewerk en wol sinds 600’s, en in 1600 om de haven uit te breiden. Vandaag heeft de bevolking van meer dan 140.000 (2008).

Stadsbeeld in Ipswich gekenmerkt door oude gebouwen en de meeste afkomstig zijn uit de Middeleeuwen. Manor Christchurch Mansion uit 1548 en de openbare scholen uit de jaren 1400 zijn bekend bezienswaardigheden. Voor degenen die willen de typische Engels herbergen, ervaren veel oude en eerbiedwaardige in Ipswich, met inbegrip van de Great White Horse als Charles Dickens gebruikt in zijn boek Pickwick Papers. Kinderen kunnen genieten van de Kidz-Brittannië, terwijl de volwassenen een bezoek aan een van de vele musea van de stad.

Reizigers die aankomen per vliegtuig, neem vlucht naar Norwich International Airport ligt 65 km van Ipswich. Een andere optie is Londen Stansted Airport, gelegen 67 km afstand.