Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Leeds

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Leeds zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Leeds mini-gids

Autoverhuur Leeds
Autohuur Leeds

De stad behoort tot het graafschap West Yorkshire Leeds en is gelegen in het noorden in Midden- Engeland. Leeds is een knooppunt voor de handel en vervoer, dat is omdat de stad wordt geassocieerd met de westelijke en oostelijke havens van het land door de kanalen en rivieren. Sinds Leeds stond in de 1000’s, heeft de stad een leider geweest in de textielindustrie. In 2008 heeft de bevolking was ca. 455 000 in de stad.

Leeds is een moderne stad met een geschiedenis die zich uitstrekt tot ver terug in de tijd. Als je wilt leren over de oude Leeds, zijn er vele musea in de stad, met inbegrip van Leeds City Museum en het Koninklijk Museum Armouries. Het biedt u een rondleiding van de Temple Newsam Huis en boerderij uit de Middeleeuwen, en het landgoed ooit toebehoorde aan Henry VIII. Leeds biedt theater, ballet en galeries in aanvulling op de festiviteiten die Leeds International Film Festival en het Leeds West-Indische Carnaval.

Leeds Bradford International Airport biedt vluchten aan naar onder meer Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. De luchthaven ligt op ca.. 12 km buiten het centrum.