Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Luton

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Luton zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Luton mini-gids

Autoverhuur Luton
Autohuur Luton

Luton is een stad in het graafschap Bedfordshire ca. 50 km ten noorden van de hoofdstad Londen. De stad ligt in het zuidelijke deel van het land, en dat is ongeveer net zo ver van Luton naar zowel Cambridge en Oxford in het noordoosten naar het zuidwesten. In 2008, het bevolkingsregister tot bijna 194 000 Luton is een oude stad werd waarschijnlijk gesticht zo vroeg als de 500’s.

De handel is belangrijk voor de stad en het was een vroege markt. In de jaren 1500, begon met de productie van bakstenen, terwijl de productie was begonnen in de jaren 1600. Tegenwoordig zijn er verschillende musea en oude gebouwen die helpen om de stad lange geschiedenis blijkt. Luton Museum neemt met inbegrip van de oude hoed productie. De buurt van Luton is Woburn Safari Park en Whipsnade dierentuin.

Londen Luton Airport ligt op 3 km buiten het stadscentrum en biedt zowel binnenlandse als internationale vluchten. De luchthaven behoort tot beide Londen en Luton en is de vierde grootste op dit gebied na HeathrowStansted en Gatwick.