Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Middlesbrough

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Middlesbrough zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Middlesbrough mini-gids

Autoverhuur Middlesbrough
Autohuur Middlesbrough

Middlesbrough is een stad die behoren tot de Engels graafschap North Yorkshire. De stad is gelegen nabij het Engels oostkust in het noorden en is gelegen op de zuidelijke oever van de rivier de Tees. Het is slechts 11 km naar de monding in de Noordzee en Middlesbrough begon te groeien in de jaren 1800 als gevolg van de haven-en industriële activiteiten. Voordat de industrie kwam Middlesbrough in het midden-19 eeuw, waren er slechts een paar boerderijen in het gebied. Vandaag heeft de bevolking van meer dan 140.000 (2008).

Zoals Middlesbrough werd opgericht in 1830, enkele oude gebouwen in de stad. Een van de gebouwen uit de jaren 1800 is het oude stadhuis en Ormesby Hall. De ontdekkingsreiziger kapitein James Cook was van Middlesbrough en dus zijn er verschillende punten van belang over deze man, met inbegrip van de Captain Cook Birthplace Museum. De stad biedt ook prachtige parken met diverse faciliteiten zoals Stewart Park, Pallister Park, het nabijgelegen Nationaal Park North York Moors.

De stad dichtstbijzijnde luchthaven is Durham Tees Valley Airport en ligt ongeveer 16 km buiten het centrum.