Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Oxford

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Oxford zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Oxford mini-gids

Autoverhuur Oxford
Autohuur Oxford

Oxford is een gerenommeerde universiteit die behoort tot het graafschap Oxfordshire. De stad is centraal gelegen in het zuidelijke deel van het land. Het is bijna 100 km naar de hoofdstad Londen in het zuidoosten, en de rivieren Theems en Cherwell door de stad loopt.Naast het feit dat een universiteit stad, dit is ook een toeristische en industriële stad. Oxford is opgegroeid rond een klooster van 700 en vandaag is de bevolking van bijna 155.000 (2008).

Oxford is een prachtige stad, gekenmerkt door oude gebouwen, gotische kerken en gebouwen van de universiteit. Universiteit van Oxford is de oudste universiteit in de Engels-sprekende wereld en werd opgericht in de jaren na 1200. Oxford biedt vele interessante musea en is geregeld verschillende tours van de stad, met inbegrip van de Ghost Ride Bill Spectre’s Oxford Ghost Trail in de oude stad. De auteurs JRR Tolkien en CS Lewis beiden uit Oxford.

De dichtstbijzijnde luchthaven is bepaald dat de vluchten van de route Londen Heathrow, ligt op ca.. 70 km van Oxford.Dit is het grootste vliegveld in het Verenigd Koninkrijk.