Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Plymouth

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Plymouth zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Plymouth mini-gids

Autoverhuur Plymouth
Autohuur Plymouth

Plymouth is een kustplaatsje in het westen van Engeland, en behoort tot het graafschap Devon.Het is gelegen aan de zuidelijke kust en truien naar Plymouth Sound, dat leidt naar het Engels Kanaal. Sinds 1914 Plymouth heeft ook bestond uit de steden Stonehouse en Devonport. Plymouth is een belangrijke haven waar de Koninklijke Marine is gevestigd, waardoor zware bombardementen tijdens de 2 De Tweede Wereldoorlog. In 2008 is het aantal inwoners in termen van bijna 250 000

De haven is belangrijk voor de stad, zelfs als het gaat om toerisme. De National Marine Aquarium, zijn er meer dan 400 soorten haaien en zeepaardjes. Ze leven in grote tanks, die lijken op hun natuurlijke habitat. Het historische schip “Mayflower” zeilde met zowel vracht-en pilgrimsfedrer uit Plymouth en kan worden ervaren bij Plymouth Mayflower Tentoonstelling. Het Theatre Royal is bekend voor het opzetten van enkele van de meest beroemde stukken, met inbegrip van de Sound of Music.

Het duurt 20 minuten te rijden naar Plymouth City Airport vliegen naar vele delen van Groot-Brittannië.