Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Portsmouth

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Portsmouth zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Portsmouth mini-gids

Autoverhuur Portsmouth
Autohuur Portsmouth

Portsmouth is gelegen op het eiland Portsea uiterste zuiden van Engeland. De stad behoort tot het graafschap Hampshire, ten westen van het land en is de tweede grootste stad in Hampshire. Portsmouth was gesticht in de 1100S, en er zijn momenteel ongeveer 200 000 inwoners in de stad (2008). De haven van Portsmouth was een van de meest belangrijke van het land enkele honderden jaren, zowel omdat het de basis van de Royal Navy, omdat het ’s werelds oudste droogdok is hier.

Portsmouth is een mix van oud en modern, met de historische en eerbiedwaardige haven naar grote winkelcentra en het bruisende nachtleven. Het havengebied is het oude schip waar je kunt gaan aan boord en vele musea. D-Day Museum gaat over de dag in 1944, toen de geallieerden werd over de gracht van Portsmouth naar Normandië. De piramides zijn een overdekt zwemparadijs voor de hele familie, terwijl Clarence Pier is een groot pretpark met alles van attracties tot restaurants.

Southampton Airport is het dichtstbijzijnde vliegveld en is ca. 30 km van de stad.