Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Southampton

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Southampton zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Southampton mini-gids

Autoverhuur Southampton
Autohuur Southampton

Southampton is van ver naar het zuiden ligt Engeland, en behoort tot het graafschap Hampshire.Het is gelegen binnen het Isle of Wight, op de top van de baai Southampton Water, dat zich uitstrekt van het Engels Kanaal. Vlakbij de plek waar de rivieren te voldoen is Southampton Test en jeuk. Southampton is de grootste stad in Hampshire met een bevolking van bijna 250, 000 (2008).

Southampton geschiedenis teruggaat tot de Romeinse tijd, die nog steeds is het bewijs van de oude stad in de vorm van de resten van de Romeinse muur. De stad is al lange tijd een belangrijke havenstad en werd gewond tijdens de 2 De Tweede Wereldoorlog. Dit betekende dat grote delen van de stad werd verwoest, maar een aantal historische gebouwen bewaard gebleven, waaronder het Museum Middeleeuwse Merchants House uit de jaren na 1200. Southampton is ook een moderne stad aan te kunnen bieden goede mogelijkheden om te winkelen, rondleidingen gegeven van het centrum, varen op het meer en een tal van weelderige parken, waarvan enkele afkomstig zijn uit de Middeleeuwen.

Southampton Airport ligt op slechts 7 km van het stadscentrum en is de 20ste grootste luchthaven in het Verenigd Koninkrijk.