Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Stoke

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Stoke zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Stoke mini-gids

Autoverhuur Stoke
Autohuur Stoke

Stoke-on-Trent is een term die zes kleinere gebieden, met inbegrip van Stoke en Hanley centrum van de stad omvat. Deze gebieden vormen de stad Stoke-on-Trent in het graafschap Staffordshire en wordt in de volksmond “De Pottery” omwille van aardewerk en porselein productie. Stoke-on-Trent is gelegen in het westen in het centrum van Engeland, tussen de steden van Manchester en Birmingham.De rivier de Trent door de stad loopt, en in 2008 de populatie geschat op meer dan 160 000

Aardewerk is belangrijk in Stoke-on-Trent en de industrie gaat terug tot het jaar 1500. Bezoekers kunnen een beter inzicht in het productieproces en de geschiedenis door een bezoek aan een van de fabrieken, galeries, centra of aardewerk musea. Onder de vele factory outlets kan het beroemde en prachtige objecten kunnen worden gekocht, inclusief merken Royal Doulton en Portmeirion. Stoke-on-Trent biedt prachtige tuinen en parken met verschillende faciliteiten. Het hele gezin kan een uitstapje naar het pretpark Alton Tower of Trentham Monkey Forest, dat is een groot park met veel bedrijven.

Luchthaven Manchester Airport is het dichtstbijzijnde vliegveld naar Stoke-on-Trent en zijn ongeveer. 40 km buiten de stad.