Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Tartu

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Tartu zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Tartu mini-gids

Tartu
Autohuur Tartu

Tartu is Estland zuidoostelijke deel en de hoofdstad Tallinn ligt op ca.. 190 km ten noordwesten van de stad.Emajõgi rivier stroomt door de stad en verbindt de meren en Peipus Võrtsjärv die de twee grootste meren van Estland. Tartu is de tweede grootste stad van het land en is de intellectuele en culturele centrum. Het aantal van de bevolking in 2009 werd geschat op meer dan 102 000 Tartu werd opgericht in 1030 en is ’s lands oudste stad.

Tartu heeft veranderd handen meerdere malen en zittend op een rijk cultureel erfgoed, die de universiteit uit 1632. Historische gebouwen zijn onder andere een aantal herenhuizen uit de jaren 1500, met inbegrip van Luke Manor met zijn park Luke Manor Park. Voor meer informatie over de stad en de geschiedenis van het land kan een bezoek aan een van de lokale historische musea, de Estse Nationale Museum. Historische binnenstad bestaat uit smalle straatjes en prachtige architectuur, en het Stadhuisplein is de stad markt sinds de jaren na 1200.

Tartu Airport ligt op ca. 10 km buiten het stadscentrum. De luchthaven biedt momenteel vluchten naar Riga en Stockholm.