Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Nadi

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Nadi zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Nadi mini-gids

Autoverhuur Nadi
Autohuur Nadi

Nadi is een stad aan de westkust van het eiland Viti Levu behoren tot de Fiji-eilanden en is het grootste eiland in de archipel.Fiji is gelegen in de Stille Oceaan, en Nadi ligt aan de kust geconfronteerd met Australië, terwijl de oostkust gelegen Latijns-Amerika.De stad werd gebouwd in 1947 en in 2007 werd geraamd dat de bevolking was ongeveer 40.000, waardoor het de derde grootste stad in Fiji.

Nadi is de toegangspoort tot de prachtige eilanden, en er zijn veel hotels in alle prijsklassen om uit te kiezen. Een van de bekendste attracties is de kleurrijke hindoe-tempel, Sri Siva Subramaniya gelegen in de hoofdstraat. Dit is de grootste hindoetempel in de steur halfrond. Nadi verleidt u met verschillende stranden waar er restaurants en bars, die Wailoaloa en Newtown Beach. Nadi Tuin van Sleeping Giant is een prachtige botanische tuin met exotische bloemen en planten.

Nadi International Airport is het grootste vliegveld in Fiji en is ongeveer. 9 km van het stadscentrum.