Autoverhuur Fiji

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Fiji

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Fiji zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Fiji mini-gids

Autoverhuur Fiji
Autohuur Fiji

Fiji is een eiland gelegen in de Stille Oceaan – 2000 mijl ten noorden van Nieuw-Zeeland. Fiji bestaat uit 322 eilanden, waarvan ca. 110 zijn bewoond. Fiji heeft 940.000 inwoners (2009), en de archipel ten oosten van Vanuatu, ten westen van Tonga en ten zuiden van Tuvalu.   De twee belangrijkste en grootste eilanden zijn Viti Levu (grootste eiland) en Vanua Levu.

Het toerisme is de archipel belangrijkste middelen van bestaan, en Fiji is vooral bekend om zijn vele mooie zandstranden, het kristalheldere water en uitstekende visserij en duikmogelijkheden.

Fiji-eilanden zijn bergachtig, waar de hoogste piek is de vulkaan Tomanivi – ligt 1323 meter boven de zeespiegel Anders wordt het landschap bestaat uit tropische regenwouden en graslanden. Fiji-eilanden heeft een tropisch zeeklimaat met meer dan 23 graden het hele jaar.

De hoofdstad Suva heeft 86.000 inwoners (2008), en is gelegen aan de zuidoostelijke kust van Viti Levu. Suva is een belangrijke havenstad en de politieke en commerciële centrum. De stad heeft universiteiten, grote parken en grote winkelcentra.

Andere belangrijke steden in Fiji Labasa, Lautoka, Nadi en Savusavu.

Aan de westkant van het belangrijkste eiland Viti Levi is de stad van Nadi – en dat is het uitgangspunt voor toeristen die per vliegtuig komen Fiji-eilanden. Het land de belangrijkste luchthaven is hier – Nadi International Airport.

Zoek prijzen uit meerdere autoverhuur bedrijf in Fiji en op Nadi Airport, probeer dan onze zoekmachine.

Autoverhuur bestemmingen