Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Jyväskylä

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Jyväskylä zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Jyväskylä mini-gids

Autoverhuur Jyväskylä
Autohuur Jyväskylä

Jyväskylä (128.000 inwoners in 2008) bevindt zich in het landschap skiërs Finland – met name in het centrale zuidelijke deel van het land, aan het noordelijke uiteinde van het grootste meer van Finland seconden – de 120-mijl Päijänne.Een van de belangrijkste attracties van Jyväskylä is een tocht per stoomboot op Päijänne.

Jyväskylä is de status van stad toegekend in 1837, dus het heeft weinig van de oude architectuur te pronken. Meer later, reliëf functionalistische gebouwen – ontworpen door de wereldberoemde het land architect Alvar Aalto – is monumentaal.

Anders, Jyväskylä vooral bekend als een belangrijke skoleby – waar de beroemdste onderwijsinstelling is Jyväskylä Universiteit, die heeft zeven faculteiten.

De stad heeft ook veel geïnvesteerd over kunst en cultuur, en elke zomer cultureel festival gehouden Jyväskylä, dat is het oudste festival in de zomer van Finland.Ook een aantal andere festivals en evenementen die hier plaats.

Jyväskylä Airport Airport ligt 20 mijl ten noorden van het centrum gelegen – de browser Koski. Er zijn ook in Midden-Finland Flight Museum (Keski-Suomen ilmailmuseo).