Autoverhuur Finland

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Finland

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Finland zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Finland mini-gids

Finland
Autohuur Finland

Finland (5,2 miljoen inwoners in 2009) gelegen in het noordoosten van Europa, grenzend aan Noorwegen, Zweden en Rusland. Het land heeft de maritieme grens metEstland in het zuiden, en de kustlijn van de Baltische Zee, de Golf van Finland Botnische Golf en de Botnische Golf.

Finland heeft meer dan 60.000 meren, en is dus “de duizend meren ‘. Noordelijkste deel van het land –   Lapland – strekt zich tot voorbij de poolcirkel.Het landschap in Finland bestaat uit grote bosgebieden, klei vlaktes, arctische struikgewas en moerassen. Hoogste top – Halti – ligt 1324 meter – gelegen in het noordwesten.

Finland heeft zowel de maritieme en continentale klimaat – milde zomers en koude winters. Lapland is het koudste gebied.

De hoofdstad Helsinki (Helsinki) heeft 580.000 inwoners (2009), en is volledig ten zuiden van het land aan de Golf van Finland.Helsinki is een belangrijke havenstad en heeft talrijke toeristische attracties en bezienswaardigheden. Best bekend is misschien Suomenlinna – een van ’s werelds grootste fort dat de kust werd begonnen in 1784. Het fort is genoteerd op de UNESCO World Heritage List. Anders, de stadsparken, musea, opera, theater en goed winkelen.

Vanuit Helsinki zijn er veerverbindingen naar behorenEstland, Duitsland, Polen en Zweden.

Andere grote steden in Finland: TampereTurkuOuluJyväskyläKuopio en Lahti.

Helsinki Vantaa Airport is het grootste internationale vliegveld van Finland – en is gelegen 19 km ten noorden van de hoofdstad.

Wanneer u een auto huren via ons in Finland, bent u verzekerd van een lage prijs, omdat we meerdere bedrijven vergelijken. Sommige van de bedrijven vergelijken we in Finland zijn Avis, Budget, National, Alamo en Europcar.