Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kemi

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kemi zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kemi mini-gids

Autoverhuur Kemi
Autohuur Kemi

Kemi (ca. 23.000 inwoners) is een van Finland’s belangrijkste havens.De stad van de belangrijkste basis is van de lokale papierindustrie, die een lange traditie heeft hier. Kemi is het hoofd van de Botnische Golf – in het noordelijkste landschap van Finland – Lapland.

‘S Werelds meest noordelijke snelweg loopt ten noordwesten van de naburige stad Kemi Tornio (Zweeds: Tornio), gelegen op de grens met Zweden (en gekoppeld aan de Zweedse gemeente Haparanda). De afstand is ca. 27 km.

Kemis meest spectaculaire attractie is het ’s werelds grootste snøslott – Lumi Linna – die elke winter wordt opgebouwd in het havengebied. Het kasteel beschikt over een speeltuin, restaurant, hotel, een kapel en een galerij van sneeuw sculpturen. Snøslottet seizoen duurt van eind januari tot begin april.

Anders, Kemi Culture Center genoemd. Het is gelegen in het hart van de stad – en hij houdt een dergelijke bibliotheek, galerie en theater.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Kemi-Tornio Airport ca. 6 km ten noordwesten van Kemi centrum.