Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Seinäjoki

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Seinäjoki zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Seinäjoki mini-gids

Autoverhuur Seinäjoki
Autohuur Seinäjoki

Seinäjoki is gelegen in het westelijke deel van Zuid- Finland – in het bijzonder het landschap Zuid-Österbotten, waar de stad is ook het administratief centrum.Alleen in 1960 deed Seinäjoki stad, maar had al in ongeveer 150 jaar had stedelijke gebouwen. De bevolking in Seinäjoki vandaag is – na een gemeentelijke fusie in 2009 – rond de 57.000.

De architectuur in Seinäjoki is meestal modern en de meeste beroemde architect van Finland – Alvar Aalto (1898-1976) – hebben hun sporen achtergelaten op de openbare bijna alle gebouwen van de stad. Aalto’s projecten worden beschouwd als een van de belangrijkste attracties in de stad. Dit omvat de Aalto Center (6 gebouwen die make-up Seinäjokis culturele en bestuurlijke “hart”), Kerk Lake Uden Risti (met 1200 zitplaatsen) – en het stadhuis, bibliotheek en theater.

Anders Seinäjoki bekend als een zeer actieve muziek stad – en de twee populaire evenementen trekken veel toeristen hier elke zomer, namelijk de tango festival Tangomarkkinat en rock festival Provinssirock.

Seinåajoki Airport is gelegen in het dorp Ilmajoki, CA. 11 km ten zuidoosten van de stad.