Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Tampere Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Tampere Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Tampere Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Tampere Luchthaven
Autohuur Tampere Luchthaven

Tampere-Pirkkala Airport (TMP) ligt 13 km ten zuiden van Tampere. Er zijn busverbindingen tussen het centrum van Tampere en de luchthaven. De auto bedrijven die zijn gevestigd op de luchthaven zijn Hertz, Avis, Europcar en Scandia huur.

628.084 passagiers het vliegveld Tampere bezocht in 2009. Het is de derde grootste luchthaven in Finland, en een van de snelst groeiende, dankzij de lage cost maatschappij Ryanair, die vliegt naar verschillende Europese steden.De luchthaven dient ook als basis voor de Finse luchtmacht.

Tampere Airport heeft een restaurant en een duty free shop. Andere faciliteiten omvatten VIP-lounge, toeristische en conferentieruimtes. Er zijn geen hotels op de luchthaven.