Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Tampere

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Tampere zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Tampere mini-gids

Autoverhuur Tampere
Autohuur Tampere

Tampere, met zijn 211.544 inwoners (2009), Finland tweede grootste stad.Het is gelegen in het zuidwestelijke deel van het land – en is het administratieve centrum van het landschap Pirkanmaa (Zweeds: Birka land). Van Tampere werd opgericht door de Zweedse koning Gustav III in 1779. De stad van de Zweedse naam (Tampere) is afkomstig van de locatie van een waterval tussen de meren en Pyhäjärvi Näsijärvi.

Een van de meest populaire attracties is de Tampere Art Museum in het centrum van de stad. Een tak van deze Moeminvallei (Muumilaakso) – gebaseerd op de Tove Jansson beroemde kinderboeken. Het is gelegen in de architectonisch interessante Hoofdbibliotheek Metso.

Anders, het pretpark Särkänniemi genoemd, waar naast de verschillende attracties en achtbanen vindt er ook een planetarium, een aquarium, dolfinarium, dierentuin en museum.Het park is ook de Scandinavische regio de hoogste toren – Näsinneula (168 m) – met een restaurant op de top.

De internationale luchthaven van Tampere-Pirkkala Airport ligt op 13 km ten zuidwesten van het centrum.