Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Antibes

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Antibes zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Antibes mini-gids

Antibes
Autohuur Antibes

.Antibes behoort Zaken (provincie) Alpes-Maritimes en heeft ca.. 75.800 inwoners. Opgericht in 300 eeuw voor ChristusKr. door de Grieken.

Antibes is een van de grootste recreatieve havens in Europa – Port Vauban – waar luxe jachten worden naast elkaar afgemeerd. Toeristen kunnen het eerst komt, en vooral om de oceaan naar Antibes ervaar het aangename klimaat, mooie zandstranden en azurblått, maar de stad heeft ook historische bezienswaardigheden en attracties.

De oude stad van Antibes is een attractie op zich, met zijn smalle steegjes en straatjes – evenals kleine, interessante winkels. Een andere populaire attractie in de stad, het Picasso Museum, gevestigd in het kasteel “Château Grimaldi. De collectie bestaat uit meer dan 300 werken gemaakt door Picasso, uit de tijd dat hij leefde in deze stad. Een andere bezienswaardigheid is de stervormige fort “Fort Le Carre” uit de 1550’s.
Antibes is ook een archeologisch museum en een prachtige botanische tuin.

Voor gezinnen met kinderen aantrekkelijk kan zijn Marineland, een attractiepark gelegen net buiten de stad, waaronder dolfijnenshow, de vlindertuin en een waterpark.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is gelegen in het centrum van Nice – Aeroport Nice Côte d’Azur – ongeveer 20 km ten noordoosten van Antibes