Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Arles

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Arles zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Arles mini-gids

Autoverhuur Arles
Autohuur Arles

Arles is een stad in het zuiden van Frankrijk, 70 kilometer ten noordwesten van Marseille. De stad ligt in de Rhône-delta, en is de hoofdstad van het departement Bouches-du-Rhône. Ca. 53.000 inwoners wonen in Arles.

Arles is het meest beroemde plek waar de wereldberoemde schilder Vincent van Gogh enkele van zijn beroemdste schilderijen, terwijl hij hier gewoond heeft. Arles geschiedenis teruggaat tot 700 voor Christus Kr. Toen was de stad een belangrijke Gallo-Romeinse stad.   De stad heeft vele herinneringen uit de Romeinse periode, met inbegrip van een Romeins amfitheater met plaats voor 25.000 toeschouwers. Het is hier hersteld, kunnen bezoekers het stierenvechten en theatervoorstellingen te zien. Arles heeft ook de ruïnes van een Romeinse tempel waar de Venus van Arles (Louvre) gevonden. Er is ook de Romaanse kathedraal van St. Trophime die is begonnen in 606, met de beroemde beelden uit de 1100S. Enkele van de bezienswaardigheden in de stad op de UNESCO-lijst van wereld cultureel en natuurlijk erfgoed. Arles heeft een jaarlijkse fotomanifestatie.

Nimes Airport is henholdsvis20 kilometer buiten Arles, Avignon en Marseille in 1933 54 km.