Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Auxerre

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Auxerre zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Auxerre mini-gids

Autoverhuur Auxerre
Autohuur Auxerre

Auxerre is een stad in de Bourgogne. Auxerre is over. 150 km ten zuidoosten van Parijs, en 150 mijl van Dijon. Auxerre is de hoofdstad van het departement Yonne, gelegen aan de rivier met dezelfde naam, Yonne. 37.000 mensen wonen in Auxerre.

Auxerre ligt op 15 kilometer van de beroemde wijn Chablis, die is wereldberoemd om zijn klassieke droge witte wijnen die geschikt zijn voor vis en schelpdieren. In de stad is er een gotische kathedraal van Saint-Etienne d’Auxerre uit de 1300’s. Het is bekend om zijn glas in lood ramen. Onder attracties in de stad is het oude klooster van St. Germain, die niet langer in gebruik, maar die heeft een aantal fresco’s. De stad is ook gekend voor zijn voetbalclub, AJ Auxerre, die zijn gebaseerd op het Stade de l’Abbe Deschamps. Vlak bij de stad gebouwd het kasteel Guedelon.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Barberey luchthaven in Troyes, 67 mijl van het centrum van Auxerre.