Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Bergerac

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bergerac zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bergerac mini-gids

Autoverhuur Bergerac

Autohuur Bergerac

Bergerac is een stad in het zuiden van Frankrijk , 85 kilometer ten oosten van Bordeaux .Het is gelegen in het departement van de Dordogne en heeft ca.. 28.000 inwoners.

Er zijn verschillende historische locaties in de buurt van de stad. Net buiten het kasteel Chateau de Bergerac is Tiregand in het midden van een wijngaard. Het huis komt uit de jaren 1800 en heeft een mooi park.

Bergerac was een van de Hugenoten grote steden, en ging terug na de oorlogen van 1500 – en 1600’s. Het is de handel in wijn, kastanjes, truffels en tabak. Bergerac heeft een vinmuseum, Maison du Vin, die werd opgericht in 1600. Hier kunnen bezoekers meer te weten over de 13 regionale wijnen. Costi Museum herbergt de werken van beeldhouwer Constantin Costi Papachristpoulos. Het is ook een tabak museum in Bergerac. Het heeft vier hoofdthema’s: de ontdekking van tabak, tabak sociale geschiedenis, tabak en de kunst, de kunst en tabak. Het moet ook beschikken over een grote collectie van tabak.

 

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Roumanière Airport, gelegen vier kilometer buiten het centrum van Bergerac.

Nederlands