Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Béziers

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Béziers zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Béziers mini-gids

Autoverhuur Béziers
Autohuur Béziers

Beziers in het zuiden van Frankrijk, 14 kilometer van de Middellandse Zee.Het is gelegen ten westen van Nimes, aan de rivier de Orb en het Canal du Midi in de Languedoc-Roussillon.We wonen ca. 82.000 inwoners.

Beziers is het centrum voor de handel in wijn en gedistilleerde dranken. Stadscentrum wordt gedomineerd door de kathedraal Saint-Nazaire from 1200-1300’s. Vanaf hier, een van de beste uitzichten over de stad. In Beziers is ook de ruïnes van een Romeins theater. Beziers werd verwoest en de bewoners vermoord tijdens de kruistochten tegen albigenserne 1209Medio augustus heeft de stad huisvest de beroemde Feria de Beziers, een brand hekwerk evenement.Meer dan een miljoen bezoekers die deelnemen aan de vier tot vijf dagen durende festival. Dan is het muziek en feest in de straten. De stad van de kunst museum, Musee des Beaux Arts, omvat schilderijen van Rubens en Delacroix, en lokale artiesten. Net voorbij ligt het pittoreske dorpje Roque Brown met kliffen en wijnproeverij.

De luchthaven Bezier Cap d’Agde ligt op 11 km buiten het centrum.