Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Nîmes

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Nîmes zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Nîmes mini-gids

Nîmes
Autohuur Nîmes

Nimes – die ongeveer 150.000 inwoners heeft – is de belangrijkste stad in het departement Gard, dat deel uitmaakt van de regio Languedoc-Roussillon. De stad is over. 125 km ten noordwesten van Marseille – en het heeft een zeer rijke geschiedenis, iets dat in toenemende mate kenmerkt het stadsbeeld.

Enkele van de attracties van Nimes bestaat uit goed bewaarde monumenten uit de Romeinse tijd – bijvoorbeeld. de elliptische amfitheater Arène de Nimes uit de eerste eeuw voor ChristusKr., De 2000 jaar oude tempel Maison Carree en het aquaduct Pont du Gard (op ca. 20 km. Noordoosten van de stad en is op de UNESCO Wereld Erfgoed lijst).

Nimes anders heeft ook spannend, moderne architectuur te pronken – met inbegrip van Carre d’Art Museum (gebouwd in 1986, tegenover de tempel Maison Carree) en de post-moderne wooncomplex Neamausus.

Dichtstbijzijnde luchthaven – Aeroport de Nîmes – over gaat. 20 km ten noordoosten van de stad.