Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Biarritz

Als je van plan bent je vakantie in Biarritz door te brengen, is het een goede keuze om gebruik te maken van autoverhuurdiensten. Omdat je je met een huurauto makkelijker kunt verplaatsen in de stad en je ook alle leuke plekken op je eigen tempo kunt bezichtigen. Als je wilt, vind je verschillende autoverhuurbedrijven op de luchthaven of in de stad. 

Biarritz gids

Biarritz
Autohuur Biarritz

Biarritz is gelegen in Frankrijk en was aanvankelijk een klein vissersdorp voordat het na 1854 aantrekkelijk werd gemaakt door Napoleon III. Historisch gezien werd ook gezegd dat de Britten vooral verantwoordelijk waren voor de groei van de stad als winterresort. En vanwege de bezoeken van koningin Victoria, Afonso XIII van Spanje en Edward VII, werd het bekend als de koningin van resorten en het resort van koningen. Om deze reden is het een prima bestemming geworden voor toerisme en bezienswaardigheden. Dichtbijzijnde steden zijn de spaanse steden San Sebastian, Viktoria en Bilbao

Met een bevolking van meer dan 25.000 is deze majestueuze stad gelegen in het zuid-westelijk gedeelte van Frankrijk, de topattractie voor toeristen en een belangrijke surfbestemming. Wanneer je Biarritz bezoekt, zul je de ongelooflijke mensen ontmoeten die hier wonen en je je zeker welkom en thuis voelen. Geniet van de verscheidenheid aan landschappen en stranden van deze prachtig serene badplaats, in combinatie met enkele luxueuze accommodaties die rechtstreeks uit de hoogtijdagen van de stad komen. 

Op de koudste dag in Biarritz kan de temperatuur tot beneden 10 °C dalen. Om de kou te ervaren, moet je deze stad tussen december en januari bezoeken. De warmste dag in Biarritz registreert echter een hoogtepunt van 25 °C en dat gebeurt tussen juni en augustus. Voor een eersteklas ervaring wordt het aanbevolen om de stad te bezoeken in de periode dat de temperatuur hoger is, omdat je zo het beste uit Biarritz kunt halen. 

Er zijn verschillende dingen die je kunt doen wanneer je Biarritz bezoekt, waardoor je verblijf een onvergetelijke ervaring wordt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om lokale restaurants te bezoeken om te genieten van Baskische specialiteiten en gerechten. Ook kun je surfen op de golven aan de strandkust van Biarritz, je kunt staren naar de zonsondergang op la Grande Plage, en er zijn historische monumenten die je kunt bezoeken voor sightseeing. De attracties in deze stad zijn onbeperkt en het is zeker dat je bezoek spannend en onvergetelijk zal zijn. 

Op verkenning met een huurauto

Er zijn veel plaatsen die je kunt bezoeken in Biarritz. Een van de meest opwindende plaatsen die je moet bezocht hebben, is de Phare de Biarritz – een van de mooiste plekken in Frankrijk. Het is gelegen in Anglet met een van de beste uitzichten op de zee aan de ene kant en een geweldig uitzicht op de stad aan de andere kant. De geschatte tijd en afstand om met een huurauto vanaf de luchthaven via de Boulevard du BAB naar de Phare de Biarritz te komen, zijn respectievelijk 9 minuten en 4.8 km. 

U kunt ook gebruik maken van uw huurauto om bij de City-Ocean te komen – een museum met oceaantentoonstellingen. Als je een fan bent van virtual reality, zult je jouw tijd in dit museum als prettig ervaren omdat het interactieve en interessante secties biedt via virtual reality. Als je het City Ocean-museum met een huurauto wilt bezoeken, geraak je er vanaf de luchthaven in minder dan 10 minuten via de Boulevard Marcel Dassault, met een geschatte afstand van 3.8 km. 

Daarnaast kun je een van de verschillende restaurants in Biarritz bezoeken om te genieten van zowel lokale als internationale gerechten, afhankelijk van wat je lekker vindt. Een van de restaurants die je kunt bezoeken is het Nahia Restaurant in Halle Darla. De geschatte afstand tussen de luchthaven en dit restaurant is 1.6 km. En de geschatte tijd om er te komen met een huurauto is slechts 3 minuten. Andere restaurants die je kunt bezoeken zijn Restaurant L’Impertinent, Le Bistrot Gourmet, L’’ntre Deux en nog veel meer. 

Luchthavens

Hoewel je vele luchthavens kunt vinden dichtbij de stad, vind je in deze stad maar éénluchthaven. Vanaf het vliegveld in Biarritz kunje gemakkelijk naar een groot aantal Europese steden reizen. De luchthaven staat bekend als Aéroport de Biarritz of Biarritz Airport en wordt geleverd met twee jetways, 7 instaphekken en een geregistreerde jaarlijkse capaciteit van 1.400.000 passagiers. Enkele van de meest populaire vluchten die vanuit Biarritz Luchthaven vertrekken zijn vluchten naar Parijs, Lyon en Brussel. 

Je kunt eenvoudig de website van de luchthaven bezoeken om het reisschema te downloaden. En als je wilt, kun je een vlucht boeken naar een van de beschikbare bestemmingen. Op die manier heb je meer tijd om van deze prachtige stad te genieten zonder je druk te maken over kleine taken. 

Een ander interessant deel is dat je verschillende autoverhuurbedrijven op deze luchthaven zult vinden. Enkele van de verhuurdiensten die je zult vinden zijn Tripndrive Aéroport Biarritz-Anglet-Bayonne – Location de Voiture, Sixt Biarritz Aéroport, Enterprise Rent-A-Car – Aéroport de Biarritz, Europcar en nog veel meer. Bij elk van de verhuurbedrijven krijg je een geschikte auto voor je behoeften in de stad. 

Verkeer

Een ding waarvan je zult genieten wanneer je Biarritz bezoekt, is het verbazingwekkende wegennet. Ook als je met je huurauto rijdt, zul je genieten van de goede staat van de wegen en het bereiken van je bestemming zal om deze reden ook eenvoudig zijn. Er zijn echter enkele regels waaraan je je moet houden als je in Biarritz rijdt. Een daarvan zijn de maximumsnelheden. Wanneer je op stedelijke snelwegen rijdt, is de maximumsnelheid 110km/u en wanneer het wegdek nat is, 100km p/u. Als je over de nationale wegen rijdt, moet je een maximum van 90km/u behouden en 80km/u als de weg nat is. 

Bovendien zijn er afhankelijk van waar je verblijft verschillende parkeeropties waar je gebruik van kunt maken. Afhankelijk van wat je van plan bent, kun je kiezen tussen lang en kort parkeren. Sommige van deze parkeeropties zijn de Halles Clemenceau, Sainte Eugénie, Gare Du Midi parkeerindigo enzovoort.