Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bordeaux Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bordeaux Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bordeaux Luchthaven mini-gids

Bordeaux Luchthaven
Autohuur Bordeaux Luchthaven

Bordeaux Airport (BOD) is gelegen op 12 km van Bordeaux. Een bus die elke 45 runs minuten loopt tussen de luchthaven en Bordeaux. Het is bekritiseerd voor het verstrekken van slechte openbaar vervoer, en daarom is er sprake van het maken van verbinding met de tram. Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven op de luchthaven: ADA, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National / quote en Sixt.

In 2008, het bezoeken van 3.519.000 passagiers luchthaven van Bordeaux, en het is de 6 grootste luchthaven in Frankrijk. Meer dan 20 luchtvaartmaatschappijen die de luchthaven. Het bestaat uit twee zalen, een derde hal C is gepland in 2010 klaar. De luchthaven geschiedenis ervan gaat terug tot 1917 toen het vliegveld werd gebouwd voor militaire doeleinden.

Bordeaux Airport heeft een goede selectie aan bars, cafes, restaurants en winkels. Er zijn verschillende hotels in de buurt, met inbegrip van het Mercure Bordeaux Aeroport en All Seasons Bordeaux Aeroport. Dit zijn alle vergader-en conferentiezalen.