Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Brest

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Brest zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Brest mini-gids

Brest
Autohuur Brest

Brest is gelegen in het noordwesten van Frankrijk – in Bretagne.De stad behoort tot het ministerie Finestere en heeft 144.548 inwoners (2006). Sinds de jaren 1600, is er een militaire marinebasis hier. Vandaag de dag wordt geëxploiteerd door de NAVO. Brest is ook een belangrijke commerciële en industriële stad.

Onder attracties van de stad, de Pont de Recouvrance – een verticale hevebro Penfeld overkant van de rivier, gebouwd in 1854. Het verbindt de grote culturele Rue de Siam met het district Quart Tier Recouvrance. Andere populaire attracties in Brest is ook middeleeuwse gebouwen Le Château de Brest en de Tour Tanguy. De twee monumenten tegenover elkaar liggen aan weerszijden van de rivier Penfeld – en de beide huizen van de historisch museum afdelingen.

Anders, de stad heeft ook een aantal andere toeristische attracties te bieden: de maritieme ervaring Oceanopolis Center, de Botanische Tuinen Conservatoire Botanique National de Brest en het museum “Musee des Beaux-Art”.

Er zijn verschillende gebieden in de nabijheid van de stad met mooie stranden, dat zowel de lokale bevolking en toeristen te verleiden. Ook spannende grotten en granieten rotsen, er is hier, en in aanvulling op zwemmen, hebben we ook activiteiten, zoals zeilen en vissen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Aeroport Brest Bretagne, gelegen net buiten de stad.