Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Brest Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Brest Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Brest Luchthaven mini-gids

Brest Luchthaven
Autohuur Brest Luchthaven

Luchthaven Brest Bretagne (BES) is gelegen van 10.2 kilometers ten noordoosten Brest. Zijn er bussen tussen de luchthaven en Brest, maar omdat de vluchten zijn frequent taxi kan een goed alternatief. Avis, Europcar, Hertz, National en Sixt aanwezig zijn op de luchthaven en bieden autoverhuur.

Na vier jaar bouwen werd Luchthaven Brest Bretagne in 2007 klaar om te ontvangen elk jaar 1.4 miljoen passagiers. Rond acht luchtvaartmaatschappijen die de luchthaven, is de belangrijkste luchtvaartmaatschappij Air France. Het werkt voornamelijk voor binnenlandse vluchten, is het enige reguliere internationale vluchten naar Groot-Brittannië. Er zijn verschillende chartervluchten vanuit Brest Bretagne Airport.De enige charterroutes die verder gaan het hele jaar door is naar Palma, terwijl bijvoorbeeld Spanje is de enige tour in de zomer, en Tenerife alleen in de winter.

Luchthaven Brest Bretagne beschikt over draadloos internet en pinautomaat. Het heeft vier winkels en drie restaurants. De luchthaven biedt een speciale service voor alleenreizende kinderen.